Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

Metālapstrādes uzņēmumi Latvijā un to piedāvājums.

Kalēji vienmēr ir bijuši un arī vienmēr būs nozīmīga amatniecības nozares sastāvdaļa, jo viņu pakalpojumi ir aktuāli visos laikos. Bieži vien metālāpstrādes speciālistu palīdzība tiek meklēta, lai radītu speciālus pēc pasūtījuma gatavotus dizaina objektus vai arī pat kāpnes un arī margas. Vienā eksemplārā izgatavots šāda tipa interjēra priekšmets ir ļoti ekskluzīvs un noteikti palielinās īpašuma kopējo vērtību. Dažāda tipa metāla apstrādes firmas labprāt pieņem arī rūpnieciska rakstura pasūtījumus, kā piemēram, metāla siju būvei. Visbiežāk, izveidojamo lietu saraksts ir nebeidzams turklāt, izgatavot spēj gandrīz jebko – sākot ar interjēra priekšmetiem kā arī beidzot ar metāla karkasiem un sijām un logu restes.

 

Dzelzs trepju konstruēšana.

Viens no izplatītākajiem pasūtījumu tipiem ir metāla kāpnes kā arī trepju margas. Pēc pasūtījuma radītas trepes un arī margas ir uzstādītas arī jaunbūvēs un arī daudzdzīvokļu namos. Metāla trepes privātmājās spēj kalpot par labu stila elementu, eleganti izlocītas ar kvalitatīvām nerūsējoša terauda margām. Metālmākslinieki kopā ar interjera dizaineriem labprāt izstrādā dažādus piedāvājumus potenciālajiem kā arī pastāvīgajiem  klientiem. Nozīmīgi atcerēties par margām. Kāpņu margas ir svarīgs drošības elements. Metāla margas ir ļoti izturīgas un drošas, turklāt, cenā ietilpst arī kāpņu un margu montāža kā arī uzstādīšana. Mākslinieki kā arī metālapstrādes kompāniju lietpratēji vienmēr ir atvērti darbam ar pastāvīgajiem klientiem ieceru īstenošanai.

 

Dzelzs vārti un arī žogi privātpersonām.

Pie kalējiem bieži vien tiek pasūtīti ari metāla žogi un arī vārti. Vai ir iespējams iegūt vēl labāku sargu mūsu īpašumam par metāla vārtiem vai arī žogu, kurš tiek izgatavots ņemot vērā neskaitāmas īpašuma un apkārtnes īpatnības? Pieprasīts pasūtījuma tips būs arī dzelzs restes, kuras tiek uzstādītas logiem, piemēram, garāžās vai saimniecības ēkās, ja objekts atrodas ielas pusē, nevis pagalmā. Maldīgi restes identificēt ar cietumu! Mūsdienu risinājumi ļauj restes padarīt par dizaina objektu īpašumā, veidotas dažādos veidos un arī rotātas ar dekoratīviem elementiem.

 

Metāla apsrādes speciālistu piedāvājumi uzņēmējiem kā arī privātpersonām.

Metālapstrāde cilvēku prātos asociējas ar masveida rūpniecisku ražošanu vai arī māksliniecisku darbību. Mēs vēlamies parādīt, ka ir arī zelta vidusceļš, kas savā veidā apvieno abas šīs galējās pozīcijas, radot ikvienam pieejamus metālasprādes risinājumus dažādās sfērās un funkcionalitātē, izgatavojot visu, sākot ar mākslas elementiem kā arī nobeigumā ar metāla siju ražošanu celtniecības uzņēmējiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *