Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

GALDI MALTĪTĒM, DARBAM UN ATPŪTAI

Visticamākais,ka neviena cita mēbele nav klātesošs tik daudz svarīgu lēmumu pieņemšanā kā galds, jo mēs to izmantojam gan tad, kad mielojamies, gan tad, kad gūstam zinības kādā mācību iestādē, gan tad, kad nododamies darbam un pat tad, kad dodamies uz bāru, lai ļautu sev atslābināties. Mūsu galdiem ir apbrīnojami daudz funkciju, ko ikdienā mēs pat nenovērtējam, taču taču tas nepaliks nepamanīts, ja galda kaut kur pietrūks.

Atkarībā no veicamā uzdevuma, galdi atšķiras arī pēc ārējā apveida, lieluma, izmantotajiem materiāliem un krāsām. Nevajadzētu novērtēt par zemu arī tādus praktiskus sīkumus, kā iespējas galdu ērti kopt, tā saskaņotība ar krēsliem un citām mēbelēm. Piemēram, koka galdam jāpieskaņo arī koka krēsli, turpretī, iegādājoties konferenču galdu,  derētu noskaidrot, cik cilvēku reāli pie šī galda var sasēsties.

Ieskaties – https://www.dizainakresli.lv/produkti/kresli/virtuves-kresli/

Uzņēmums no Latvijas, kas apvieno pasaulē aktuāla stila tendences ar Latvijas mēbeļu kvalitāti. Te ražotos galdus var atšķirt pēc Skandināviem raksturīgā dizaina, kas izskatās labi, un augstākajiem kvalitātes standartiem, kas gādā par galdu ilgmūžību.

Mājaslapā redzēsiet atsevišķas sadaļas ēdamgaldiem un virtuves galdiem. Bet kā gan tie atšķiras? Pirmkārt, funkcionalitāte – ja ēdamgalds vairāk paredzēts viesistabai, un tam ir ir jāizceļas arī ar savu eleganci, tad virtuves galds primāri ir paredzēts gatavošanai vai nelielām virtuvēm. Šādiem gadījumiem  piedāvā virtuves galdus ar metāla kājām, kas ir stabilas un izturīgas, kā arī salīdzinoši mazus virtuves galdus, piemēram, galda modelis “Moriss” ir lielisks variants, kuram ir 1 stabila metāla kāja, bet apaļo galda virsmu ir iespējams pasūtīt jums vajadzīgajā lielumā.

Otra svarīgākā dzīves svēra aiz ēšanas, kur galdam ir liela nozīm, protams, ir darbs. Mūsdienās darbs daudziem saistās ar dienu, kas pavadīta pie datora, bet neprofesionāli iekārtota darba vieta vai neērts galds strādāšanu strādāšanu var padarīt par vistīrākajām mocībām. Tāpēc datorgalds jāizvēlas ļoti rūpīgi. Piedāvā ASV dizainera Ērika Pfeifera (Eric Pfeiffer) radīto datorgaldu “Wave”, kas ir galvastiesu pārāks par citiem galdiem vairāku īpaši pārdomātu elementu dēļ. Pirmkārt, galda virsmā ir divas izejas (caurumi), kur ielaist visus vadus, lai tie netraucē. Otrkārt, datorgalda izliektā mala nodrošina ērtāku pozīciju jūsu rokai. Treškārt, šim datorgaldam ir plauktiņš, kas der kā vieta monitora novietošanai un būs ērts arī vienkārši kā plauktiņš, kur novietot visu nepieciešamo. Šis vienkāršais un elegantais datorgalds “Wave” izskatīsies labi, gan biroja telpās, gan mājās – tas ir pietiekami kompakts un vienkāršs, lai iederētos jebkur.

Naktsgaldiņi, žurnālgaldi, apspriežu galdi un restorānu galdi – šīs ir tikai dažas no galdu kategorijām, kas redzamas mājaslapā. Visiem galdu modeļiem mājaslapā ir redzami gan izmēri, gan izmantotie materiāli, gan cena, un dažiem galdu modeļiem ir pat atlaides, kas ļoti iepriecina īstajā brīdī. Ja tomēr neatrodat to, ko vēlaties, atgādinām, ka izgatavos galdus pēc jūsu pasūtījuma – daudziem galdiem iespējams mainīt gan izmēru, gan virsmas pārklājumus. Galdus un krēslus iespējams arī iznomāt, tāpēc viennozīmīgi var teikt – te visi bonusi ir vienuviet!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *