Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

AUTO VĒJSTIKLU NOMAIŅA RĪGĀ

Dažāda veida vējstiklu nomaiņas serviss ir svarīga automašīnas apkopes sastāvdaļa. Iemeslu tam, kādēļ būtu nepieciešama vējstikla maiņa, netrūkst. Viens no populārākajiem ir lidojoša akmens radies bojājums, kas, laicīgi nenovērsts, var radīt ne tikai kosmētiskus, bet arī funkcionālus defektus, radot diskomfortu automašīnas salonā un arī radot bīstamus braukšanas apstākļus, ja plaisa vadītājam traucē pārredzēt apkārtni.

Vējstikli tiek izgatavoti, izmantojot speciālas tehnoloģijas, kas tos padara izturīgus un aizsargā ne tikai no vēja, bet arī ārējās vides ietekmes, taču bojātam stiklam šāda veida aizsardzības funkciju būtiski samazinās (spied šeit – https://www.carglass.lv/). Vējstikls pilda arī jumta atbalsta funkciju, tādēļ, lai problēmas pakāpeniski nerastos visai automašīnas virsbūvei, šāda veida defekti jālikvidē pēc iespējas ātrāk.

PROFESIONĀLI AUTOMAŠĪNAS APKOPES PAKALPOJUMI

Auto būve un uzbūve iet roku rokā ar dažādiem fizikas likumiem. Tas nozīmē, ka ik viena detaļa un pat vissīkākā nianse spēlē lomu automašīnas veiktspējā. Vējstikls vistiešākā mērā ir konstrukcijas drošības elements, pret kura bojājumiem nedrīkst izturēties vienaldzīgi. Auto tirgus dinamika, kas nebeidz pārsteigt ar savām inovācijām, ir vislielākais stimuls speciālistiem apgūt ko jaunu un pielietot zināšanas praksē. Plaša profila zināšanas ļauj nodrošināt profesionālu un kvalitatīvu servisu jebkura izlaiduma gada un markas automašīnām.

UZTICI SAVU AUTO UN PŖC PUSSTUNDAS SAŅEM KĀ JAUNU!

Meistars, apskatot bojājumu, noteiks, vai vējstikls jānomaina vai arī to iespējams salabot. Lai vējstiklu plaisas būtu iespējams salabot, bojājumam ir jāatrodas noteiktā pozīcijā attiecībā pret centru un malām. Pakalpojuma veids tiek noteikts individuāli, balstoties uz katras automašīnas specifikāciju. Servisa meistariem būs pa spēkam jebkāda veida bojājumu novēršana. Paša vējstikla pilna nomaiņa var prasīt nedaudz ilgāku laiku, taču plaisu likvidēšana un stiklu labošana prasa vien pusstundu. Stikla labošana, viennozīmīgi, būs ekonomiskāks risinājums par stikla nomaiņu, taču, ieteikums paļauties uz mehāniķa sacīto.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *