Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

RIEPU SERVISS, DISKU REMONTS UN CITI SAISTĪTIES PAKALPOJUMI RĪGĀ

Lai arī ziemas riepu lietošanai Latvijā ir noteikti oficiāli datumi, ņemot vērā Latvijas laikapstākļus, šis laiks var būt pat garāks par noteiktajiem trīs mēnešiem. Tādēļ ir nepieciešams izvēlēties savam auto atbilstošas ziemas riepas. Ziemas mēneši, nudien nelutina, un ceļa segums kļūst īpaši nepatīkams ne tikai autovadītājiem, bet arī gājējiem. Jebkurā riepu servisā jūs sagaidīs laipni un smaidīgi servisa darbinieki, kas izskaidros visu, kas nav skaidrs un palīdzēs izvēlēties piemērotāko risinājumu automašīnai un tās vadītāja braukšanas paradumiem.

Jaunu un lietotu riepu piedāvājums, to nomaiņa, uzglabāšana vasaras sezonā, riepu balansēšana un disku apkope, kas, starp citu, ir tik pat svarīga kā riepu serviss un pat utilizēšanas pakalpojumi ir riepu servisa kompetencē. Iespējams uzzināt vairāk informācijas zemāk rakstā!

KĀDĒĻ IZVĒLĒTIES MAZLIETOTU RIEPU KOMPLEKTUS?

Lietotu riepu iegāde un uzstādīšana ir pieprasīts pakalpojums. Lietotas riepas tiek pārbaudītas, tiek sertificētas un visādi citādi novērtētas kā lietojamas ceļu satiksmē vēl daudzus gadus. Daudzi izvēlas lietotas riepas dēļ to cenas. Automašīnas apkope un uzturēšana ik gadu prasa salīdzinoši lielus ieguldījumus. Arī riepu nomaiņa pāris reizes gadā un to apkope ir pakalpojums, kas jāizmanto regulāri, pretējā gadījumā pastāv iespēja arī neiziet tehnisko apskati. Lietotu riepu komplekts cenas ziņā būs izdevīgāks par jaunām riepām. Jauns riepu komplekts būtu jāiegādājas reizi trijās sezonās, taču šis laiks var mainīties dažādu faktoru ietekmē. Nemaz ne tik maz cilvēku riepas iegādājas vadoties pēc to cenas, kas nozīmē to, ka tiek meklēti labākie cenas un kvalitātes risinājumi jebkuras sezonas riepām.

NO KURIENES TIEK IEVESTAS MAZLIETOTAS RIEPAS?

Riepu servisa darbinieki ir apmācīti un pilnveidojuši savas zināšanas, lai spētu katram klientam piedāvāt piemērotāko risinājumu riepu izvēlē. Par lietoto riepu kvalitāti vispār nav jāuztraucas, jo viss tiek pārbaudīts dubultā. Daudz nosaka arī tas, ka lietotās riepas tiek saņemtas no Skandināvijas un Vācijas, kas vien ir kvalitātes garants. Riepu kvalitātei ir viena no galvenajām lomām mūsu ceļu satiksmes drošībā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *