Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

BRUĢA IEKLĀŠANA, GARĀŽU UZSTĀDĪŠANA UN LABIEKĀRTOŠANAS PAKALPOJUMI.

Labiekārtojot sava īpašuma apkārtni, nedrīkst aizmirst par dažādu palīgēku nepieciešamību, piemēram, garāžu vai angāru. Jau labu laiku garāžas tiek celtas no dažādiem materiāliem, ne tikai no ķieģeļiem. Īpaši liela interese ir vērojama par mobilām celtnēm, piemēram, montējamu garāžu, ko pēcāk var pārcelt uz citu īpašuma vietu vai pavisam citu zemes gabalu. Garāža ir tik universāla celtne, ka nereti kalpo ne tikai automašīnas, bet arī mantu glabāšanai. Moduļu garāžas nav jābūvē, jo tās ir vienkārši un ērti uzstādāmas kā arī tās pēcāk var pārvietot.

Ja nepieciešama garāža vai neliels angārs savā lauku īpašumā vai vasarnīcā, tad moduļu konstrukcija būs labākais risinājums, jo nav jārok pamati. Pirms jebkāda veida ēkas celtniecības vai uzstādīšanas savā īpašumā, jānoskaidro, vai nav nepieciešama saskaņošana vai pat zemesgrāmata.

MODUĻU GARĀŽAS PAR PIEŅEMĀM CENĀM.
Ir dažāda veida saliekamās metāla garāžas. Garāžas ir dažāda veida un, izvēloties sev piemērotāko, jāsaprot, kāds jumta veids būs piemērotākais – plakans, divslīpu, utml. Traktoru garāžas ir attiecīgi lielākas un piemērotākas transportlīdzekļa gabarītiem. Nereti klienti dod priekšroku arī moduļu garāžām. Garāžas ieeju var izveidot veramu, bīdāmu, automātiski atveramu un visādi citādi pielāgotu klienta vajadzībām. Protams, vienmēr aktuāls jautājums būs par izmaksām, jo materiāls, no kā tiek veidotas moduļu garāžas, var būt dažāds. Moduļu garāžas, kas veidotas no akrila, būs nedaudz dārgākas. Arī pakalpojuma sniedzēji noteikti palīdzēs atrast un izvēlēties piemērotāko garāžas veidu.

KĀDIEM NOLŪKIEM VAR IZMANTOT ANGĀRUS?
Ja esat lielākas saimniecības īpašnieks, tad angāra izbūve varētu būt īstais risinājums. Angāri ir daudzfunkcionālas ēkas, kurām tiek atrasti dažādi pielietojumi. Netrūkst piemēru par to, ka angāri tiek izmantoti ne tikai transportlīdzekļu, ražas un dažādu citu mantu glabāšanai, bet angāros mēdz rīkot pat pasākumus. Nav problēmu arī saistībā ar angāru transportēšanu, jo būve ir mobila un to var pārvietot. Ņemot vērā Latvijas laikapstākļus, klientiem ir aktuāla arī apsildāmu angāru uzstādīšana.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *