Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

Personalizētas uzlīmes un biznesa vizītkartes palīdzēs tieši Jūsu firmas popularizēšanai

Uzlīmes un vizītkartes tiešām ir viena no uzņēmuma reklāmas vai tēla atspoguļošanas veidiem. Uzlīmju druka notiek uz papīra vai plēves pamata, kura aizmugure ir pārklāta ar līmi. Uzlīmju apakšdaļa visbiežāk ir papīrs, kas pasargā ar līmi noklāto pusi no pielipšanas virsmai pirms laika.

Uzlīmes priekšpusē jau ir attēls vai teksts – parasti firmas logo. Uzlīmes parasti tiks pielietotas praktiski uz jebkuras līdzenas virsmas (plastmasas, stikla, metāls). Tomēr drukas veikals https://budgetprint.lv/ bieži vien sākumā izraugās līmes pamatni, kad ir skaidrs uz kādas virsmas klients līmēs uzlīmes.

Kāda tad veidā iespējams pasūtīt uzlīmes?

Interesanti, bet uzlīmju izgatavošana, kā arī atbilstošas metodes izvēle būs atkarīga no krāsas, attēla, tirāžas, materiāliem un arī cita veida momentiem, kā arī cena ir no tā atkarīga. Populāras tehnoloģijas, kā drukāt uzlīmes:
-Digitāla uzlīmju druka. Tam nav nepieciešams sagatavošanās posms, līdz ar to būs izdevīga uzlīmju izgatavošana nelielām tirāžām, taču, pieaugot pasūtījuma daudzumam, pašizmaksa nesamazināsies.
-Fleksogrāfija. Šī tehnika tiks izmantota, ja tiek sūtīta uzlīmju izgatavošana milzīgā daudzumā – sākot ar 50 000 gab. Tehnika būs piemērota darbam ar tiešām dažādiem izejmateriāliem, pats attēls ir spilgts un kvalitatīvs.
-Termopārneses vai arī folijas uzlīmju druka. Šī metode izdevīga mazām tirāžām, kas ir no 1000 gabaliem. Tam būs nepieciešams īpašs printēšanas aparāts. Šajā gadījumā iespējams darboties ar kartonu, tekstilizstrādājumiem, papīru un pat sintētiku. Tāda tipa apaļas uzlīmes būs spēcīgas pret jebkāda veida ultravioleto staru ietekmi, kā arī temperatūras izmaiņām.
-Ofseta. Piemērots drukāšanai uz papīra vai kartona. Šajā izkārtojumā pasūtīt uzlīmes izdevīgi vidēji lielām tirāžām.
-Termiskā drukāšana – Līdzīga termopārneses drukai, taču ar zemākas kvalitātes iznākumu. Atbilstošs tāda veida preču marķēšanai, kur ir īss uzglabāšanas laiks – apmēram 3 – 4 mēneši.
-Karstā druka ir ideāli piemērota etiķetes uzlīmes dizainam. Attēls būs pārvietots no klišejas uz darba virsmu zem spiediena, ievērojot konkrētu temperatūras režīmu. Piemērots drukāšanai uz plēves vai auduma, ādas, izmantojot hologrāfiskas vai metalizētas krāsas. Drukāšanas termiņu nosaka izkārtojuma sarežģītība, sūtījuma daudzums un cita veida kritēriji.

Kur var būt sūtītas uzlīmes?

Kā viens no pirmajiem jautājumiem, kurš jāuzdod sev, būtu tas, ar ko vēlaties strādāt – ar starpnieku, mārketinga kompāniju vai tieši ar pašu tipogrāfiju. Piemēram, liela poligrāfija ar vairāk kā 10 gadu pieredzi apliecina to, ka Jūsu pasūtījums un vēlmes tiks sadzirdētas, un, ekonomējot līdzekļus, būs atrasts labākais risinājums priekš klienta, kurā pati uzlīmju druka, cena un piegāde būs tik ļoti labi saplānota, ka tiešām būsiet apmierināti. Mēģiniet lasīt vairāk datu par pašu uzņēmumu, lasiet rekomendācijas online vidē no klientiem. Kad drukas pasūtījums var būt sarežģīts, šajā gadījumā labāk sazināties ar pašu tipogrāfiju un tad izrunāt nianses ar konsultantiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *