Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

Kā pareizi vērt vaļā durvis, ja auto vai jau mājas slēdzene būs izlūzusi?

Katrs cilvēks savā dzīvē saskaras ar tādām nevēlamām situācijām, kā piemēram, atslēgu nozaudēšana vai varbūt durvju aizkrišana. Tieši šo var attiecināt ne tikai uz dzīvokļa durvīm, taču arī reizēm auto atvēršana var radīt grūtības, ja iesprūst slēdzene vai, piemēram, pazūd atslēga. Ar pazušanu var arī palīdzēt tie cilvēki, kam tomēr ir dublikāts. Taču eksistē gadījumi, kad mājoklis ir slēgts tieši no iekšienes un nav neviena, tieši pie kā vērsties pēc palīdzības, vai arī automašīnas ārdurvis būs iestrēgušas un vēl viena atslēga te neko neizlīdzēs. Doma durvis izsist nav labākais variants ne priekš dzīvokļa, ne mašīnas.

Kādā veidā nenokļūt situācijā, kad tad salūzt durvju slēdzene?

Durvju slēdzenes salūšanas cēloņi var būt ļoti atšķirīgi. Dažreiz durvju atvēršana varētu neizdoties, tā kā korpuss ir saplaisājis, sviras bloķēšanas mehānisms var salūzt. Tomēr to visu tiešām var novērst, kā arī durvju remonts nav pati briesmīgākā lieta. Tad, kādi cēloņi var būt durvju slēdzenes salūšanai? Mēlīte slēdzenei neaizkrīt, durvīm veroties ciet. Iemesls varētu būt nepietiekams atveres diametrs. Šajā gadījumā būs tieši cītīgi jāurbj un tādējādi jāpārvieto dzelzs plāksne. Iemesls varētu būt arī durvju vērtnes galā novietotais fiksators, vai arī tas, ka šīs durvis ar laiku nomainīja savu slīpumu. Arī ilglaicīgas izmantošanas periodā pats mehānisms var vienkārši atslābināties un nolietoties. Atslēgas pagriešana, kad ir jāpielieto spēks, un slēdzenes iesprūšana būtu saistīta jau ar tās atsevišķu daļu kustību. Parasti nepieciešams izņemt slēdzeni, pienācīgi notīrīt visus tās elementus, detaļas ir jāieeļļo un jāuzstāda ierīci sākotnējā vietā. Durvju slēdzenes iesprūšana – šinī variantā var būt nepieciešams atslēgu serviss vai arī to maiņa.
Svarīgākais, kādēļ auto atvēršana var būt problemātiska, būs saistīts vai ar signalizāciju vai centrālo atslēgu. Līdz tam varētu novest, piemēram, tāda lieta, kad auto diezgan stipri tika aiztaisīta ciet vai ar mašīnas atslēgu notiek mehāniski bojājumi. Bet jebkādā gadījumā, labākais variants šeit ir sos durvju atvēršana, kur speciālists atvērs automašīnu, bet tam netiks nodarīti jebkādi bojājumi.

Būs nepieciešams profesionālis? Durvju serviss konkrēti pie zinātājiem

Svarīgākie priekšnosacījumi, kam jāatbilst kompānijai, kas nodrošina ārdurvju apkopi, būtu šādi:

  • Pilnīga vietne ar kvalitatīvu saturu tajā. Cienījama vieta domās tieši par redzējumu, ko tad tas atstāj uz pastāvīgo pircēju;
  • Kompānijas darbības uzsākšanas gads. Jo vecāks ir uzņēmums, jo mazāka ir iespēja sastapties ar negodīgiem servisiem;
  • Tiešām būtu jāpievērš vērība tam, lai arī durvju servisa darbinieks, izņemot tieši no ārdurvīm slēdzeni, nepazūd, jo bieži vien ir situācijas, ka pēc tam zvana un vēl pieprasa pasakainu summu par jaunu slēdzeni un darbu;
  • Ir sasniedzama saziņas veidlapa, telefona numurs, ātras konsultantu atbildes uz neskaidrībām;
  • Apskatiet klientu atsauksmes tieši par uzņēmumu, kurā var būt piedāvāts durvju remonts un vēl slēdzeņu atvēršana;
  • Palieciet mājās, kamēr notiek durvju, seifa vai auto atvēršana, sekojiet līdzi visām darbinieka darbībām;
  • Kad tiek mainītas durvju slēdzenes, vērsiet vērību to iepakojumam – slēdzeņu komplektam jābūt aizvērtam. Speciālistam jāatver tas klienta priekšā, vai to dara klients tieši pats.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *