Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

Kā tad atrast piemērotu autoservisu?

Automašīna tieši tā kā mūsu ķermenis agri vai vēlu sāks zaudēt pozīcijas dēļ vecuma un tai būs vajadzīgs remonts. Aktīva transportlīdzekļa izmantošana noved pie balstiekārtas, motora un elektriskās vadības svarīgāko elementu nolietojuma. Protams, ja var, tad var saviem spēkiem remontēt automašīnu. Tomēr bieži vien laika, iespēju un vēlmes izsīkums liek arī automašīnu mīļotajam griezties pēc palīdzības, šinī gadījumā iet palīgā autoserviss Rīgā vai jebkurā citā pilsētā mūsu valstī. Bieži vien autoservisa izvēle ir ļoti grūts uzdevums, kam tad svarīga kvalitatīva un vēl praktiska pieeja. Nemaz nav jāsteidzas un jāvadās uz mazām izmaksām, jo var notikt, ka autoserviss var piedāvāt nekvalitatīvu darbu. Servisa atlase diezgan bieži pārvēršas par īstu veiksmes spēli mašīnas saimniekam.

Autoserviss Juglā – sertificēts vai varbūt remonts garāžā?

Jebkurš autoserviss Juglā vai jebkurā citā Rīgas mikrorajonā tiek iedalīts trīs galvenajās grupās, oficiāli konkrētu marku dīleru auto servisi, licencēts parasts autoserviss un privāto garāžu meistaru pakalpojumi. Ar ko tieši tie atšķiras savā starpā un, kāds tieši būtu labākais variants, centīsimies noskaidrot.
Oficiāls noteiktas auto markas autoserviss, tāds ir, piemēram, sertificēts lexus serviss, tie parasti būs izveidoti kā noteiktas auto brenda markas pārstāvniecības, kuru tieši remontā tie specializējas. Vairumā gadījumu tas ir automašīnas apkope ar garantiju, tā kā, kad, piem., vajadzīgs auto remonts vai diagnostika, mašīnas saimnieks varētu būt spiests maksāt “kārtīgu” cenu. Protams, tāda lieta nav visos dīleru servisos, tāpēc šis punkts būtu labi jāpārbauda.
Oficiāli reģistrēts autoserviss Rīgā vai citur mūsu valstī, kas tieši ir reģistrēts, ievērojot likumdošanu kā arī šie servisi pilnīgi ir un būs atbildīgi par veikto servisu, pat, kad Jums nepieciešama tikai riepu montāža un balansēšana. Tāds serviss ir diezgan pieprasīts, tādā vietā būs kā profesionāls auto elektriķis, tā arī automehāniķis, gan arī labas kvalitātes pakalpojumu klāsts. Tajā pašā laikā darba izmaksas vienmēr ir zemākas.
Pēdējā grupa – privatās garāžas, kur piedāvātais auto remonts tiks veikts neoficiāli. Protams, šajās vietās vienmēr ir zemas cenas, bet šeit nebūs arī jebkādu garantiju un atbildības par sniegtajiem pakalpojumiem. Turklāt jauno auto diagnostika drīzāk nebūs precīzi veikta.

Faktori, kuri iespaido autoservisa atlasi

Svarīgākie kritēriji, kas jāņem vērā izdarot autoservisa izvēli:
1)Aprīkojums – bez laba inventāra komplekta nemaz nav realizējama profesionāla auto diagnostika vai pat vienkārša riepu montāža un balansēšana. Tāpēc uzmanīgi noskaidrojiet, kāds tieši pacēlājs un cits inventārs ir servisā, tādā, kā piemēram, sertificēts lexus autoserviss;
2)Personāls – Sertificēts automehāniķis ir augstas klases pakalpojumu pazīme. Kad darbiniekam pat nav parastāko iemaņu vai arī tam ir grūti saprast avārijas cēloni, neriskējiet! Pat, kad Jums vajadzīgs auto elektriķis, tā kā tagad jaunās mašīnas ir diezgan atkarīgas no elektronikas.
3) Auto detaļas – noskaidrojiet par palīgmateriāliem un arī izmantotajām detaļām. Iegaumējiet, ka tieši sliktas kvalitātes rezerves daļas uzstādīšana, pēc laika jau var radīt neatgriezeniskas sekas mašīnai.
Jāapzinās, kad kvalitatīva autoservisa izraudzīšanās ir Jūsu drošība un ilga mašīnas mūža garantija. Uzziniet draugu rekomendācijas un piemeklējiet centrus, kur ir atbildīgi tieši par sniegto pakalpojumu kvalitātes līmeni.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *