Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

PLAŠAS LOGU MONTĀŽAS OPCIJAS

Būtu muļķīgi konstruēt un uzbūvēt ēku bez logiem, bez dabīga gaismas avota un ventilācijas. Protams, logi var kalpot kā dekoratīvs elements, bet to pamata funkcija ir ventilācijas un dienasgaismas nodrošināšana telpā. Logam var būt arī mākslinieciskas laikmeta iezīmes funkcija un to vislabāk var novērt baznīcu logu vitrāžās. Protams, koka logu rāmji ir vissenākais logu rāmju veids, taču mūsdienās populāri ir citi materiāli, kas ir izturīgāki gan pret nolietojumu, gan dažādiem ārējiem spēkiem. Uzzini vairāk te!

NO KĀ VISBIEŽĀK IZGATAVO LOGU RĀMJUS?
Plastmasas, jeb PVC logi jau kādu laiku ir kļuvuši par vienu no pieprasītākajiem logu veidiem ēkas celtniecības gaitā. Sākotnēji PVC jeb pastmasas logi nomainīja koka loga rāmjus, taču, nu jau viss notiek otrādi – koka rāmji nomaina plastmasas. Plastmasas logu funkcijas ir mazliet plašākas kā koka logiem. Par piemēru kaut vai jāmin fakts, ka tie ir izturīgāki un hermētiskāki. Ar vien populārāka izvēle klientu vidū ir alumīnija logu rāmju izgatavošanai. Šādi logu rāmji ir galvas tiesu pārāki par koka un PVC logiem, jo piedevām visām ekstrām, ir arī ugunsdroši. Mūsdienu iespējas nodrošina dažādus veidus kā alumīnija konstrukcijas integrēt fasādes eksterjerā gan krāsu, gan formas ziņā. Logu montāžas kvalitātei ir tik pat liela nozīme kā pašu logu kvalitātei, tādēļ montāžas uzņēmums ir jāizvēlas īpaši rūpīgi. Vaicāsiet kādēļ? Ja telpā logs ir uzstādīts nepareizi, var būt problēmas ar termoregulāciju – ventilācija vai nu ir pārāk liela, vai nav vispār, attiecīgi, telpā rodas mitrums, kas tālāk noved pie labvēlīgas augsnes veselības problēmām, pie tam būtiski ietekmē ēkas tehnisko stāvokli.

KAS IETILPST LOGU MONTĀŽAS APDARĒ?
Bez piemērota iekšējās un ārējās apdares pēc logu montāžas, nav iedomājama. Iekšējās un ārējās apdares pakalpojumā ietilpst ne tikai kosmētiskā remontdarbu puse, bet arī palodžu uzstādīšana gan iekšpusē, gan ārpusē. Lai izveidotu piemērotu palodzi, kas ir tehniski atbilstoša ēkas stāvoklim, tiek piemeklēti atbilstošākie materiāli un tehnikas.
IZTURĪGI VĀRTI UN ŽOGI PAR PATĪKAMĀM CENĀM.
Kad logu montāža ir pabeigta, tad var sākt domāt par jauniem vārtiem, durvīm vai pat garāžu vārtu uzstādīšanu. Saprotams, pastāv iespēja visus šos elementus pasūtīt vienādā stilā, lai fasādes eksterjers būtu gaumīgs un acij tīkams, ne vien funkcionāls.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *