Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

KĀZAS, KONFERENCE VAI LIELĀKA BALLĪTE – KRĒSLU UN GALDU NOMA STEIDZ PALĪGĀ!

Cik muļķīgi un nepraktiski būtu katru reizi iegādāties jaunas lietas, kas mums nepieciešamas vien atsevišķam gadījumam! Pēc tam tās tikai maisītos un ļoti iespējams, ka pēc kāda laika mums tik un tā sagribētos kaut ko citu. Tādi mēs, cilvēki, esam, un tāpēc dažādi nomas pakalpojumi ir pieejami visur, kur patērētāji. Taču ne vienmēr vēlme kaut ko nomāt ir vienkārši kaprīze – piemēram, mēbeļu noma ir ļoti pragmātisks un gudrs lēmums, jo vienas un tās pašas mēbeles var kalpot neskaitāmos pasākumos.

Kā pirmo no galdu un krēslu nomas plusiem var minēt plašās izvēles iespējas. Saliekamie krēsli, konferenču krēsli, vai tādi, kuriem ir paliktnis rakstīšanai, mazi apaļi galdiņi vai koka galds kopā ar solu sēdēšanai – tik dažādas variācijas piedāvā mēbeļu noma!

Ieskaties – https://www.nomasmebeles.lv/

Otrā nianse, kas ir krēslu un galdu īres priekšrocība – jums nav jādomā par uzglabāšanu! Mēbeļu nomas darbinieki visbiežāk paši nodarbojas arī ar mēbeļu piegādi , uzstādīšanu un aizvešanu, un jums tas nozīmē, ka tā ir vismaz viena lieta, par ko mazāk uztraukties!

Treškārt, mēbeļu noma – tā nav vienkārši galdu īre kāzām vai krēslu noma pasākumiem, te ir daudz plašāks piedāvājumu klāsts.

Labākie mēbeļu iznomātāji piedāvā arī garderobes nomu. Ko tas nozīmē? To, ka jūsu viesiem būs, kur atstāt savus mēteļus, maisiņus, šalles un cepures! No vienas puses, tas liekas vien kā sīkums, bet šaubos, vai jūsu pasākuma apmeklētāji būtu ļoti priecīgi visu pasākuma laiku, turot mēteli rokās vai izmisīgi mēģinot to uzkabināt uz sava krēsla atzveltnes.

Profesionāli mēbeļu iznomātāji piedāvā garderobes statīvu nomu ar visiem numuriņiem un pat garderobistu pakalpojumiem! Tas ļoti noderēs ziemā vai vēlā rudenī, kad cilvēki ierodas pamatīgās virsdrēbēs, tāpēc ka bez garderobista ir risks, ka sāksies drūzēmšanās un pat konflikti, jo bara efekts negatīvi ietekmē pat pašus inteliģentākos cilvēkus.

Arī siltajā sezonā garderobes statīva īre nenāktu par ļaunu, jo cilvēkiem nereti ir līdzi dažādas papildlietas, kas traucētu baudīt pasākumu – piemēram, maisiņi, somas, pārvelkamie apavi un tamlīdzīgi. Te iespējams iztikt bez numuriņiem vai garderobista, bet vismaz vietu, kur šīs lietas atstāt, gan vajadzētu.

Varbūt kādam šķiet, ka mēbeļu noma nav nekas svarīgs, bet iedomājieties, kas notiks, ja solītie galdi vai krēsli netiks atvesti laikā? Tas var sagraut visu pasākumu! Tāpēc noteikti jāizvēlas drošs, pieredzējis un atbildīgs nomas mēbeļu uzņēmums.

 

 

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *