Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

Gardas uzkodas ikvienā konditorejā

Konditoreja ir labākā vieta, kur izmēģināt dažādus konditorejas izstrādājumus, kas momentā liks atcerēties bērnības mīļākās garšas. Piedāvātie konditorejas izstrādājumi paredzēti dažādām gaumēm, jo Jūs varat mierīgi nobaudīt kliņģerus, tortes, pasakainas uzkodas u.c. lieliskus ēdienus. Konditorejas Rīgā visiem piedāvā plašu izvēli, tāpēc ikviens atradīs kaut ko sev, turklāt šos gardumus var nobaudīt turpat uz vietas vai arī ņemt līdzi uz mājām! Unikālu recepšu izmantošana bez šaubām atdzīvina ikvienas konditorejas piedāvājumu kopumu, tāpēc oriģinālās tortes pēc pasūtījuma katru reizi ir tiešām unikālas un pārsteidzošas. Ja drīzumā ieplānoti nozīmīgi banketi un nepieciešama galdu klāšana, iespējams pasūtīt fantastiskus ēdienus un uzkodas, par kuru piegādi un noformējumu pilnībā parūpēsies pieredzējuši konditori.

Pieskaņojiet torti svētku tematikai

Tortes uz pasūtījumu tiešām spēj ieinteresēt ikvienu cilvēku, jo šāds klāsts ļauj izpausties, veidojot netradicionālus dekoru elementus, spilgtus uzrakstus utt. Tomēr pasūtīt kūku var dažāda tipa pasākumiem – Jūsu kāzām, bērnu dzimšanas dienām utt., pietam konditori palīdzēs izvēlēties labāko variantu noformēšanai. Šāda veida tortes pēc pasūtījuma visā Rīgā tiek gatavotas arī vairākos stāvos, tādēļ konditori atļauj izmantot speciālo statīvu, kas stingri saturēs kopā skaisto veidojumu Ja rodas jautājums, kur vienkārši pasūtīt ļoti garšīgu kliņģeri, atbilde ir ļoti vienkārša – droši dodieties uz konditoreju un izraugieties gardāko piedāvājumu! Izlemjot pasūtīt personalizētu kūku, Jūs visnotaļ būsiet ieguvējs, jo skaidri zināsiet visas gatavošanas procesā izmantotās sastāvdaļas un tas garantē, ka tā Jums garšos.

Teicams bankets telpās vai dabā

Svinību galda klāšana parasti ir gana laikietilpīgs process, tādēļ par Jūsu plānoto pasākumu norisi var parūpēties arī pieredzējušais konditorejas darbinieku pulks! Izbraukuma banketi tiek plānoti balstoties uz Jūsu nosacījumiem, tādēļ varat izraudzīties svinību norises vietu, uzkodu veidus utt. Paraugos banketu ēdienkarte ietver dažādus izvēles variantus, tādēļ varat droši atlasīt tos, kas Jums liekas paši piemērotākie. Pieejamās uzkodas banketiem ir ļoti izsmalcinātas un tajā pat laikā vienkāršas, tādēļ tās ir viegli pielāgot dažādām dzīves situācijām. Galdu klāšana izbraukumā tiek piedāvāta arī gadījumos, kad plānota pavisam neformāla un vienkārša atpūta brīvā dabā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *