Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

Metāla žogi, trepes, margas un restes Latvijā.

Jau no seniem laikiem, meistariem, kas regulāri strādā ar koku, metālu un citiem amatniecības materiāliem, ir bijusi īpaša vieta un arī statuss ražotāju vidū. Ja ir opcija pie kalēja vai kāda cita amatniecības pārstāvja veikt pasūtījumu, kas tiek izveidots vienā eksemplārā, prece un arī pakalpojums automātiski iegūst ekskluzīvu statusu. Mūsu laikos īpaši populāri kļūst dažāda tipa metāla izstrādājumi, veidoti gan pēc speciāla pasūtījuma, gan veidoti rūpnieciskos nolūkos. Kalēju sniegto pakalpojumu klāsts ir ļoti plašs – interjēra priekšmeta metāla locīšana, dizaina elementi, vārti un arī žogi, logu restes, metāla konstrukcijas un vēl daudz kas cits. Arī metāla sijas kļūst plaši pieprasīts produkts.

 

Dzelzs kāpnes kā arī to margas.

Nedaudz vēl par margu un arī trepju veidošanu. Metālapstrāde jau gadiem ilgi vairs nav pielīdzināma padomju gados pierasto metāla izstrādājumu izskatam un kvalitātei. Šodien ir pieejamas ne vien vairākas tehniskās opcijas metāla apstrādei, bet arī dizaina izstrādāšanai kā arī pēcāk to īstenošanai dzīvē. No metāla veidotās trepes var būt dažnedažādi veidotas kā arī pielāgotas pasūtītāja vajadzībām. Kāpņu komplektācijā obligāti ietilpst arī margas. Trepju margas pilda gan vizuālu lomu, gan arī tiek montētas drošības nolūkiem. Margu kopējam dizainam nav ierobežojumu – viss, kā klients vēlas! Pasūtījums tiek izstrādāts, balstoties uz visiem drošības noteikumiem kā arī citiem kritērijiem.

 

Metāla vārti un žogi par zemām cenām.

Vēl viena liela preču grupa ir metāla žogi un arī vārti. Savu privātīpašumu grib aizsargāt ik viens no mums un metāla žogs vai izturīgi metāla vārti būs vislabākais veids kā to realizēt. Mūsu firmā izgatavotie metāla vārti un arī žogi, pasargās īpašumu jebkurā diennakts laikā. Lielisks risinājums drošībai savā īpašumā ir metāla restu izgatavošana un uzstādīšana. Metāla restes ir pieprasīts risinājums telpām, kas netiek izmantotas regulāri un arī atrodas nostāk no pārējā īpašuma vai pavērstas ar skatu uz ielas pusi ar aktīvu satiksmi un gājēju plūsmu. Logu restes mūsdienās kļūst realizējams radīt tādas, ka apkārtējiem tas liksies kā lielisks dizaina objekts.

 

Metāla restes kā arī citi piedāvājumi.

Metālapstrādes speciālisti sniedz lielu izgatavoto preču vai produktu klāstu. Mākslinieki un dizaineri vienmēr izveidos skici tam, kā pasūtījums varētu izskatīties realitātē, turklāt, iespējams izstrādāt arī datorā veidotu paraugu tam, kā pasūtījums iekļausies apkārtējā vidē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *