Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

Mašīnas riepu un auto disku apkope Ulbrokā.

Bez riepām nav iedomājams neviens transportlīdzeklis. Ceļu satiksmes drošībā, mašīnas riepu tehniskajam stāvoklim ir ļoti liela loma. Riepu tehniskajam nobraukumam noteikti ir jāpievērš ļoti liela vērība, neatkarīgi no tā, vai braukts tiek ar jaunām, mazlietotām vai lietotām mašīnas riepām. Ja vēlaties pasūtīt lētākas lietotas riepas, tad sākumā nepieciešams apzināties, vai runa ir par jaunām vai lietotām riepām, jo cenu kategorijas ir ļoti dažādas. Auto riepas vairākās grupās iedala pēc aptuveni desmit kritērijiem, tādēļ konsultācija ar speciālistu, pirms riepu maiņas, noteikti nebūs par ļaunu. Zinošākos speciālistus var sastapt sertificētos riepu servisos, kur labprāt sniegs labas kvalitātes konsultācijas un noteikti ir iespējams uz vietas pārbaudīt savu auto riepu un disku stāvokli.

Mašīnas riepu un arī auto disku apkopes nepieciešamība.
Auto riepu garāžas vienmēr piedāvā dažāda veida pakalpojumus, saistītus ar auto riepu un arī disku stāvokļa pārbaudi. Par diskiem noteiki nevajag aizmirst, jo tie nav tikai dekoratīvs komponents, bet arī kalpo riteņa un mašīnas riepas drošībai. Auto riepu serviss katrā ziņā ietver arī disku apkopi, tāpēc riepu serviss nenoliedzami parūpēsies arī par tiem. Katrs mašīnas riepu serviss piedāvā ne tikai riepu nomaiņu un arī auto disku apkopi, bet arī auto riepu glabāšanas servisu un auto riepu balansēšanu.

Ziemas un vasaras auto riepu noliktava.
Mūsu valstī no pirmā oktobra līdz 1. martam mašīnas pa ceļu drīkst pārvietoties tikai izmantojot ziemas riepas vai arī vissezonas mašīnas riepas ar derīgu protektoru biezumu. Riepu garāžās un servisos ir iespējams nopirkt gan pavisam jaunas, gan lietotas ziemas riepas. Galvenā atšķirība jaunām kā arī lietotām riepām noteikti ir to lietošanas mūžā un arī cenā, kas var būt pat četrdesmit procentus zemāka, ja tiek pirktas maz lietotas auto riepas vai arī riepu komplekti. Ar vasaras riepām ir ļoti līdzīgi. Jau lietotas vasaras riepas maksā teju uz pusi mazāk. Ja plānojat iegādāties lietotas vai maz lietotas riepas, pirms tam derētu neliela konsultācija riepu servisā, lai saprastu, vai šāda izvēle piemērota jūsu auto.

Kur meklēt riepu pakalpojumus?
Lēta auto riepu garāža ir atrodama Rīgā. Tur nodrošina arī auto riepu noliktavas pakalpojumus, kuras ir izdevīgi tiem, kuriem nepieciešams nodot glabāšanā savus nesezonas auto riepu komplektus, taču mājoklī vai garāžā tam nav vietas. Ubrokā un arī Rīgā iespējams pārliecināties par savu auto riepu komplekta gatavību sezonai. Riepu serviss piedāvā visa tipa auto riepu kā arī auto disku apkopes konsultācijas, sākot ar mašīnas riepu balansēšanu un finālā ar auto riepu kā arī disku labošanu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *