Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

Kādi būs Jūsu logi?

Logi ir jāizvēlas tiešām rūpīgi, jo tas ir ilgtermiņa ieguldījums, kas vēl ilgi ļaus Jums baudīt maksimālu komfortu savās mājās. Absolūti visi PVC logi noteikti ērti pielāgojami ikvienai mājai, piedāvājumā norādītas daudz un dažādas krāsas, speciālas logu konfigurācijas utt. Plastikāta logi ir triecienizturīgi, pietam tos veido no viegli pārstrādājamiem materiāliem, kas uzrunā daudzus klientus. Pakešu logi jebkurā situācijā ir neizsakāmi labs variants, jo tiek sagatavoti individuāli logu profili un īpašas formas, tāpēc varat izveidot vajadzīgo dizainu. Iekšējās palodzes var tikt sagatavotas no īpaša masīvkoka, kā arī PVC vairāk kā 30 toņos, bet visas ārējās – tikai no cinkota tērauda, turklāt tās var iegādāties ar vai bez piedāvātā pārklājuma. Lai šāds ieguldījums būtu pavisam drošs un logi kalpotu daudzus gadus, jauno logu montāža jāveic rūpīgi, tāpēc konkrētie speciālisti jau sākumā visu izpēta un izmēra.

Izvēlieties vēlamo logu apdari

Jebkura stila koka logi spēs radīt nedaudz senlaicīgu un protams mājīgu sajūtu, pietam Jūs varat droši izraudzīties atšķirīgus konfigurācijas variantus un vēlamās krāsas. Taču alumīnija logi dod iespēju vizuāli paplašināt konkrēto telpu, turklāt tiem ir raksturīga energoefektivitāte. Jumta logi var sniegt lielāku brīvību, jo tiem netraucē mēbeles un tie arvien piepilda visu telpu ar vajadzīgo gaismas daudzumu. Jūs noteikti varēsiet piestiprināt dažādas žalūzijas, noteikt parocīgāko roktura atrašanās vietu utt. Protams, ka ir svarīgi tos arī regulāri tīrīt, tādēļ ir iespēja ērti nofiksēt logu, lai tīrīšanas process neradītu raizes.

Kvalitatīvi garāžu vārti

Vairumam klientu vērtīgās metāla durvis saistās tieši ar drošību, jo neviens tās nespēj uzlauzt. Liela nozīme ir tam, ka durvis nespēs sabojāt arī diezgan stipra aizciršana, pietam tās patstāvīgi spēs atvērt/aizvērt arī paši mazākie. Tiešām patīkams fakts ir tas, ka šāda tipa durvis nekad nevar tik viegli noskrāpēt vai kā citādi bojāt, līdz ar to tās ilgi būs kā tikko no ražotāja. Vēl piedāvājumā iekļauti arī kvalitatīvi garāžu vārti, kuri izturēs lielu vēju un karstumu, turklāt to dizainu ir iespējams pielāgot tieši Jums. Šajā papildus aprīkojumā ietilpst lielāka aizsardzība pret pirkstu iespiešanu, tāpat tiek nodrošināta vārtu pilnīga automatizēšana un dažādas citas lietderīgas opcijas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *