Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

Stūra kamīni – praktisks risinājums

Mūsdienīgie kamīni nodrošina ātru siltumatdevi, turklāt tie lieliski papildina interjeru un noskaņa kļūst mājīgāka. Daudzveidīgās kamīnkrāsnis var izmantot, lai gatavotu ēdienu, jo siltums no tām izdalās ļoti pakāpeniski. Toties stūra kamīni teicami iederēsies arī pavisam nelielā telpā, tādēļ varēsiet izstrādāt interjeru, kā vien gribat. Granulu kamīni jālieto atbilstoši noteikumiem, jo dažos no tiem jāievieto papildus režģis. Somijā izstrādātās krāsnis spēj iepriecināt ne tikai ar dizainu, bet arī drošību un labākajām tehnoloģijām. Lai izvēlētos labāko, iesakām apskatīties katalogu!

Pirts ietilpīgās malkas krāsnis

Satriecošās pirts krāsnis pieejamas vairākos izmēros, līdz ar to tās piemērotas jebkurai pirtij. Malkas krāsnis paredzētas arī pirts priekštelpas sildīšanai, tāpēc arī tiem cilvēkiem, kas tur atpūtīsies, būs tiešām silti un patīkami. Ziepjakmens apdare ir viena no pašām vērtīgākajām, jo tai nekaitē nekādas ķīmijas, turklāt tā ātri uzsilst. Krāsnis ir samērā kompaktas, ērti lietojamas un viegli kopjamas, tāpēc saprotams, ka ražotāji būtisku akcentu liek ne vien uz krāsns estētisko, bet arī praktisko pusi. Somu krāsnis nodrošina pavisam maigu garu telpā un dod iespēju maksimāli relaksēties pēc garas darba nedēļas, tāpēc došanās uz pirti allaž būs patīkama.

Ērtas plītis mājas sildīšanai

Jaudīgas plītis noder ne tikai mājoklī, bet arī dārza namiņā, tikai jāizraugās apkurināmai platībai pielāgots risinājums. Plītis ar pievienotu cepeškrāsni pilda vairākus uzdevumus, tāpēc varēsiet gatavot vakariņas un uzsildīt visu mājokli lieki netērējot laiku. Plīts ekspluatācijas laiks atkarīgs no vairākiem faktoriem, bet augstās kvalitātes materiāli ir obligāta to sastāvdaļa. Tieši 2 cukas plītij ir ļoti laba alternatīva, jo var pielietot abas funkcijas vienlaicīgi. Lielais karstums nodrošina to, ka ēdiens garšos neticami, tādēļ katra nākamā maltīte būs īpaša.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *